Verlichting kan u helpen bij het volhouden van uw goede voornemens voor het nieuwe jaar en uw levensstijl te verbeteren. LED, Philips HUE en warm licht zorgen voor de ondersteuning die u nodig heeft om uw doelstellingen voor 2016 te behalen.

 

 

Voornemens voor het nieuwe jaar zijn lastig te verzinnen… maar vaak nog veel lastiger vol te houden. Van stoppen met roken tot het besparen van geld, voor bijna alle doelen kunt u een extra zetje gebruiken, vooral bij het laten passeren van de eerste en zwaarste maand, januari. 

 

In het verleden heeft u waarschijnlijk alle voor de hand liggende manieren geprobeerd om uw goede voornemens te volbrengen. Echter, de meeste mensen hebben nog nooit geprobeerd om verschillende aspecten van verlichting te gebruiken, om hun succeskansen te vergroten.

 

Wij geven u daarom vijf voorbeelden, waarin goede voornemens makkelijker worden volgehouden, door middel van het juiste gebruik van verlichting.

 

1 – “Roken is zo slecht… vanaf 1 januari geen sigaretten meer!”

 

“Sigaretten helpen me om te ontspannen”, wordt vaak gezegd. “Het roken zelf en de geur van de tabak geven een gevoel van rust.” Echter, verlichting kan hetzelfde gevoel bieden, maar dan ook nog eens gezonder en goedkoper. Rust uw huis uit met warme verlichting, om een gezellige en aangename sfeer te creëren. U zult zich zo relaxed voelen, dat u volledig vergeet om de eerste sigaret van mislukking aan te steken.

 

2 - “Ik kan niet zoveel blijven uitgeven, ik moet echt beginnen met sparen!”

 

De oplossing voor het besparen van geld… stap over naar LED! Dankzij het lage verbruik en het gebruik van de nieuwste technologieën in verlichting, zorgen LED lampen ervoor dat zowel uw energie-, als onderhoudskosten sterk dalen. U kunt tot zelfs 80% besparen op uw jaarlijkse energierekening.

 

LED Lampen & LED Verlichting  

 

3 – “Het zou fijn zijn als ik doordeweeks twee uur eerder kon opstaan!”

 

Vroeg uit bed komen is voor velen van ons een pijnlijk obstakel. Intelligente verlichting zorgt er tegenwoordig voor dat deze strijd verandert in een natuurlijke routine. Wakker worden wordt veel aangenamer dankzij de speelse en kleurrijke verlichting, die gecreëerd wordt door de Philips HUE. 

 

 

 

4 – “Ik ben acht kilo bijgekomen vorig jaar. Tijd om gezonder te eten!” 

 

U vraagt zich natuurlijk af: “Hoe maakt verlichting voedsel gezonder?” Letterlijk kan dit natuurlijk niet, maar op het eerste gezicht is het mogelijk. In supermarkten worden verschillende kleurtemperaturen gebruikt om verse producten meer uitnodigend en smakelijker te laten uitzien. Zorg er daarom voor dat u uw aankopen onder verschillende soorten verlichting houdt, om de ware toestand van het voedsel te ontdekken.


5 – “De aarde is mijn huis. Tijd voor meer respect en een groenere levenstijl!”

 

Hoe vaak gaat u de deur uit, terwijl u uw verlichting vergeet uit te schakelen. Door het gebruik van sensorverlichting, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw vergeetachtigheid. Investeren in sensorgevoelige lampen helpt u om milieuvriendelijker te worden, door het sterk verminderen van het aantal branduren, en dus tevens uw energieverbruik.