Philips HUE let you reproduce the colors of a picture

Philips HUE is het nieuwe draadloze lichtsysteem dat het concept van verlichting totaal veranderd heeft! Heeft u er ooit aan gedacht om de kleuren in uw woning te veranderen? Of om van uw huis een discotheek te maken en uw lampen en muziek te synchroniseren? Of zelfs een waarschuwing krijgen van de lampen als u een bericht of e-mail ontvangt? De Philips HUE technologie heeft het allemaal mogelijk gemaakt!

 

 

Ontdek meer over de verbazingwekkende dingen die Philips HUE kan doen!

 

 

De Philips HUE producten

Philips heeft het groot gemaakt en verschillende producten ontworpen binnen HUE zodat u het type lamp kunt kiezen dat het beste bij u en uw woning past. Alle producten hebben een Starterset waarin alles zit wat u nodig heeft om vanaf het begin te beginnen. Er is ook een Uitbreidingsset waarin een enkel apparaat zit om toe te voegen aan uw bestaande HUE systeem.

 

  •  Philips HUE: Dit is de standaardversie van de Philips HUE. Met deze lampen zijn 16 miljoen verschillende kleuren mogelijk. In de Starterset zitten drie LED-lampen en de bridge, in de Uitbreidingsset zit er één. U kunt kiezen tussen twee verschillende soorten lampen: een E27 lamp van 9W en een GU10 lamp (spot) van 6,5W.
 
  • Philips HUE Lux: De LED-lampen van Philips HUE Lux (2 in de Starterset en 1 in de Uitbreidingsset) hebben een E27 lampvoet en stralen alleen warm wit licht uit (2700K). De lichtintensiteit van de lamp kan veranderd worden, perfect voor degenen die van de functies van de HUE willen genieten in een meer traditionele manier, zonder de kleurveranderingen.

 Philips HUE pendand light has two light sources
  • Philips HUE Beyond: Dit assortiment omvat een tafellamp, een plafondlamp en een hanglamp met een modern en revolutionair ontwerp: Het samengaan van twee lichtbronnen, eentje aan de bovenkant en een aan de onderkant, zodat u een onbeperkt aantal combinaties voor zowel decoratieve als functionele verlichting kunt creëren. 

 
  • Philips Friends of HUE: Versier uw huis op een geheel nieuwe manier en laat het eruit zien als nooit tevoren met de Friends of HUE! De LED LichtStrips brengen licht waar u het nooit eerder had verwacht. Snijd ze, buig ze en pas de vorm aan naar uw voorkeur. Verbeter het interieur van uw huis met de LED LivingColors Bloom en Iris. Zet ze op een tafel, een plank of naast een stukje kunst om alles wat u leuk vindt te benadrukken via een harmonieuze verspreiding van kleuren.

 

Hoe werkt Philips HUE?

Hoe kunt u de Philips HUE instaleren? Het is super eenvoudig! Alles wat u naast de door u gekozen lampen nodig heeft, is te vinden in het Starterspakket:

 Philips HUE starter kit E27

  • 1 bridge (om de lampen aan te sluiten op het Wi-Fi systeem
  • 1 voedingsadapter
  • 1 netwerkkabel
 

U schroeft de nieuwe lampen in uw bestaande armaturen (of u sluit de nieuwe armatuur rechtstreeks aan op het stroomnet), sluit de bridge aan op de router met de netwerkkabel en download de gratis HUE app op uw smartphone of tablet. Daarna kunt u de lampen bedienen vanuit uw luie stoel of van waaruit u maar wilt!

 

U kunt tot 50 lampen (lampen, LEDstrips, tafellampen enz.) aansluiten op dezelfde brdige en ze controleren met dezelfde app!

 

 

Selecteer nu uw Philips HUE op Lampdirect.be!

  

 

Neem contact met ons op van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20:00 en op vrijdag van 08:00 tot 17:00. Bereikbaar via 088 31 00 000 of via ons emailadres info@lampdirect.be