• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Het afschakelplan: onze tips

noodverlichting schakelplan

Stroom. We kunnen ons geen leven zonder voorstellen. Toch kan het realiteit worden voor een deel van België. Door de tijdelijke sluiting van meerdere elektriciteitscentrales, komt het woord ‘afschakelplan’ steeds vaker voorbij.


Wanneer we gezamenlijk minder stroom gebruiken, kunnen we langer doen met de voorraad die we hebben. Hoe zorgen we er samen voor dat dit plan niet werkelijkheid hoeft te worden? Onze gouden tip: stap over op LED verlichting!


Bij huishoudens is het gebruik van verlichting goed voor 6% van het totale energieverbruik. Wanneer we gezamenlijk besparen op verlichting, blijft er een hoop stroom ‘over’. Dit geldt niet alleen voor huishoudens, maar ook voor bedrijven. Van conventionele verlichting overstappen op LED verlichting kan tot 90% energiebesparing opleveren. Op korte termijn is dit interessant om stroom mee te besparen, maar ook op lange termijn is LED verlichting beter voor ons allemaal.


LED verlichting is namelijk niet alleen energiezuinig, maar bevat ook geen gifitige stoffen en is recyclebaar. De langere levensduur zorgt ervoor dat je lang kunt profiteren van verlichting.


Wanneer je nieuwe verlichting aanschaft, is in deze situatie een lamp met noodverlichting een slimme keus. We hebben verschillende producten met noodverlichting:

Deze branden, na uitval van het stroomnetwerk, nog één tot drie uur door. Zo heb verlichting tijdens de afgesloten periode, of genoeg tijd om kaarsjes te zoeken!


Bronnen:

  • De Standaard: hoe werkt het en wie zou worden getroffen?
  • HLS: Electrabel zet vervuilende straalmotoren in tegen stroomtekort
  • Callmepower: Het gemiddelde elektriciteitsverbruik in België