• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Eindelijk is er een LED alternatief voor PL-C en Osram D/E 18W en 26W lampen

De Philips LED PL-C Lampen lijken op een gewone spaarlamp, maar hebben alle voordelen van LED technologie. Bekijk hieronder de varianten:

 

  • Deze lamp heeft een G24d fitting met 2 innen.
  • Deze lamp heeft een G24q fitting met 4 pinnen.

Beide fittingen zijn beschikbaar in warm wit en koel wit licht en de varianten vervangen verschillende wattages. Zorg dat het wattage van je lamp overeenkomt met het vervangende wattage van de lamp, dan weet je zeker dat de lichtsterkte niet afneemt.

Kan ik mijn oude spaarlamp vervangen door een van deze nieuwe lampen?

Het achterhalen van de fitting van je huidige lamp, is de eerste stap om te zien of de nieuwe CorePro LED PL-C jouw oude spaarlamp kan vervangen. Er zijn twee varianten: een variant met 2 pinnen (conventioneel VSA) en een variant met 4 pinnen (elektronisch VSA).

 

Om je zoektocht te vermakkelijken, hebben we een lijstje gemaakt. Deze producten kunnen vervangen worden door de Philips CorePro LED PL-C:

 

 

Vergeet de kleurtemperatuur niet. Zoals hierboven vermeld is, komt de CorePro LED PL-C in 2 varianten, namelijk de 3000K en 4000K, warm wit en koel wit. Het is geen probleem om je oude lamp te vervangen met de nieuwe Philips CorePro LED PL-C, zelfs wanneer je oude lamp een andere kleurtemperatuur heeft. Echter, houdt er wel rekening mee dat de lichtopbrengst kan verschillen.


Wat als mijn lamp niet overeenkomt met de hierboven beschreven producten?

Het kan voorkomen dat je armatuur uitgerust is met spaarlampen met andere kenmerken dan de producten die hierboven beschreven zijn. Hierbij kan je denken aan:

  • 2 pins of 4 pins fitting
  • Een ander wattage dan je oude spaarlamp
  • Warmere of koelere kleurtemperatuur

 

Dit betekent niet dat je voor altijd spaarlampen dient te gebruiken. Je kunt ten allen tijde door de categorieën van navigeren. Aan de linkerkant van het scherm kan je eenvoudig gebruik maken van onze filters, deze tonen een selectie van ons complete assortiment. Door je huidige fitting aan te klikken, vind je het LED alternatief waar je naar op zoek bent.

 

Je kunt er ook voor kiezen een heel armatuur te vervangen. Een LED armatuur aanschaffen is dan een goede optie. Zo investeer je in een zeer efficiënte lichtbron. Bekijk hier ons assortiment.

Wat gebeurt er met het VSA van mijn huidige spaarlamp?

Om de Philips CorePro LED PL-C aan te schaffen en juist aan te sluiten, hoeft je je voorschakelapparaat (VSA) niet aan te passen. Toch adviseren wij dit wel, omdat je oude VSA de eigenschappen van je nieuwe LED lampen kan beïnvloeden. Denk hierbij aan verkorting van levensduur, minder energie efficientie en een lagere kwalitieit licht.