Door het kiezen van Retro LED lampen kunt u een aantrekkelijke omgeving creëren en uw klant een unieke ervaring geven.

 

retro led lamp verlichting

De atmosfeer voor bars en restaurants is net zo belangrijk als een goede keuken, chique cocktails en een snelle service.


Een fijn licht maakt het mogelijk voor u om een prettige omgeving en sfeer te creëren.


Wanneer een klant bij u binnen loopt moeten ze meteen overtuigd zijn dat ze de beste keuze hebben gemaakt. Van koffie tot diner, de selectie van de juiste lichtoplossing zal ongetwijfeld de comfort en de intimiteit creëren die uw klanten verlangen.


Naast de kleurtemperatuur speelt het uiterlijk van de lampen ook een belangrijke rol bij het verleiden van klanten.


Neem hotels, bars en restaurants. Het idee is om producten te zoeken die perfect matchen bij het interieur van de locatie. Ook moeten klanten zich thuis voelen door middel van een prettige lichtopbrengst en een warme kleurtemperatuur.Gloeilampen of halogeenlampen werden voorheen geïnstalleerd om dit licht te creëren. De trendy vorm is altijd een populair alternatief geweest voor elk soort interieur. En de goede kleurtemperatuur en het warme licht voorzien uw klanten van een gezellige omgeving. Geschikt voor speciale momenten.


Aan de andere kant, energiezuinigheid en een lange levensduur zijn zeker geen voordelen die u kunt verwachten van lampen die met deze technologie zijn uitgerust. Tegenwoordig is er meer.


Philips en Osram hebben een type lamp geïntroduceerd die “LED Retro” heet.

De gloeidraad en de vorm van deze producten stimuleren het uiterlijk van de traditionele lampen. Dankzij deze opwaardering verandert het interieur van uw locatie niet terwijl uw energiekosten aanzienlijk dalen.


Uitgerust met de meest ultieme technologie, helpen deze lampen u met het dalen van uw energie- en onderhoudskosten, die representatief zijn voor een groot deel van uw uitgaven. Het is mogelijk om tot 80% energie te besparen en te profiteren van een levensverwachting die 15 keer meer kan zijn dan de oorspronkelijke lampen.


De installatie zal ook geen problemen veroorzaken want u hoeft alleen maar uw oude lamp er uit te draaien en de nieuwe er in.


Bekijk snel ons moderne assortiment