Door het kiezen van Retro LED lampen kunt u een aantrekkelijke omgeving creëren en uw klant een unieke ervaring geven.

 

width="449"

 

De atmosfeer voor bars of restaurants is net zo belangrijk als een goede keuken, chique cocktails en een goede service.

 

Een fijn licht maakt het mogelijk voor u om een prettige omgeving te creëren en duidelijk uw brandmerk te weergeven.

 

Wanneer een klant bij u binnen loopt, moeten ze meteen overtuigd zijn dat ze de beste keuzen hebben gemaakt. Van koffie tot diner, de selectie van de juiste lichtoplossing zal ongetwijfeld de comfort en de intimiteit creëren die uw klanten verlangen.

 

Naast de kleurtemperatuur, speelt het uiterlijk van de lampen ook een belangrijke rol bij het verleiden van klanten.

 

Neem hotels, bars en restaurants. Het idee is om producten te zoeken die perfect matchen bij het interieur van de locatie. Ook moeten klanten zich thuis voelen doormiddel van een prettige lichtopbrengst en een warme kleur temperatuur.

 

Gloeilampen of halogeen lampen werden voorheen geïnstalleerd om dit licht te creëren. Hun trendy vorm is altijd een populair alternatief geweest voor elk soort interieur. Hun goede kleurtemperatuur en warme licht voorziet uw klanten van een gezellige omgeving. Geschikt voor speciale momenten.

 

Aan de andere kant, energiezuinigheid en een lange levensduur zijn zeker geen voordelen die u kunt verwachten van lampen die met deze technologie zijn uitgerust. Tegenwoordig, kunt u meer hebben.

 

In feite hebben de belangrijkste hoofdrolspelers van het verlichtingslandschap, zoals Osram en Philips, een type lamp geïntroduceerd die “LED Retro” heet.

De gloeidraad en de vorm van deze producten stimuleren het uiterlijk van de traditionele lampen. Dankzij deze opwaardering veranderd het interieur van uw locatie niet terwijl uw energiekosten aanzienlijk dalen.

 

Uitgerust met de meest ultieme technologie, zullen deze lampen u helpen met het dalen van uw energie- en onderhoudskosten, die representatief zijn voor een groot deel van uw uitgaven. Het is mogelijk om tot 80% energie te besparen en te profiteren van een levensverwachting die 15 keer meer kan zijn dan de oorspronkelijke lampen.

 

De installatie zal ook geen problemen veroorzaken want u hoeft alleen maar uw oude lamp er uit te halen en uw nieuwe LED Retro lamp te installeren. Nu verkrijgbaar met een E14, E27 en B22 lampvoet.

 

Bekijk snel ons moderne assortiment