Ben uniek. Ga verder dan alleen rozen en kaarten. Creëer de perfecte atmosfeer voor Valentijnsdag door te kiezen voor het juiste licht. 

 

 

 

 

Waar je de dag van de liefde ook wilt vieren, je zal vast en zeker gaan voor een romantische en knusse plaats.

 

Zelfs als jij en je partner het comfort kiezen van op de bank met een glas wijn, is het van belang om de perfecte sfeer te creëren.

 

Speel met het licht om je liefde te tonen.

 

Er is één hoofdregel: de kleurtemperatuur van het licht mag niet hoger zijn dan 2700K.

 

Deze waarde van de kleurschaal houd in dat je een warm licht creëert wat zorgt voor nog meer romantiek in het moment. Lampen met een hogere kleurtemperatuur  worden gebruikt voor omgevingen zoals bedrijven en ziekenhuizen. Oftewel een omgeving waar alles goed zichtbaar moet zijn.

 

Je Valentijnsdag zou romantisch en warm moeten zijn. We kunnen  producten aanraden die  kunnen helpen je huis te versieren en ook bieden ze een interessante ontwikkeling.

 

Philips LEDbulb MV DimTone E27 A60 9W - 60W Helder en Osram Parathom Adv GlowDim A60 8.5 - 60W 827 E27 Frosted  zijn led lampen met een warme atmosfeer door de 2700K. Het interessante is dat ze ook de mogelijkheid hebben om de lichtopbrengst verder te dimmen. Maar let op!

 

Als je een led lamp dimt word de gloed zachter maar de kleurtemperatuur blijft hetzelfde.

 

Bij het dimmen van het licht van een Philips DimTone of een Osram Glowdim, zal het resultaat niet alleen een variant van de lichtopbrengst zijn maar dit zal ook uiten  in een warmere kleurtemperatuur. Zo maak je een romantische en warme omgeving waar je naar verlangt op Valentijnsdag.

 

Volg ons advies op en je zal geen woorden nodig hebben om je liefde te tonen.

 

Fijne Valentijnsdag van LampDirect!