Philips LED Highbay

In de verlichtingindustrie zijn we er nu aan gewend dat LED verlichting de markt overneemt. De recente stijging van het gebruik is geen verrassing als u ziet wat de besparingen op energie zijn en dat de terugverdientijd op de investering zo kort is. Philips heeft de CoreLine Higbay op de markt gebracht, een LED product dat tot wel 20.500 Lumen kan produceren. Door deze zeer hoge lichtopbrengst is het de ideale oplossing voor plaatsen waar veel licht nodig is. De CoreLine LED is verkrijgbaar in 2 modellen, de BY120P en de BY121P.

 

Wat zijn de kwaliteiten van de LED highbay?

Naast hun uitstekende lichtopbrengst, hebben CoreLine Higbay's ook een buitengewoon lange levensduur voor een product dat zoveel licht produceert. Ondanks dat de aanschafprijs een nogal grote investering is, zorgen de uitstekende kenmerken van dit product ervoor dat de terugverdientijd korter dan 1 jaar is in vergelijking met de traditionele HPI lampen. De Highbay lamp is ontworpen om de HPI lampen te vervangen. Een volledig overzicht van de mogelijkheden van deze producten:

Highbay

 

  • 3 jaar garantie
  • Kleurtemperatuur van 4000K (koel wit)
  • Gemiddelde levensduur van 50.000 uur
  • Ronde vorm
  • Kleurweergave van 80-89Ra
  • IP65 Bescherming

 

 

De lichtopbrengst is afhankelijk van het model. De BY120P G2 LED105S/840 heeft 10.500 Lumen en verbruikt 100W. De BY121P G2 LED205S/840 heeft 20.500 lumens en verbruikt 198W. 

 

Toepassing

Deze producten zijn ontworpen om HPI lampen te vervangen. Ze woredn geleverd met een PI (Push-In Connector) technologie, waardoor het product zeer eenvoudig te installeren is. Bekijk de video hieronder om te zien hoe makkelijk het is!

 

 

Door de enorme hoeveelheid Lumen die door deze lampen geproduceerd worden, zijn ze perfect voor de verlichting van grote overdekte gebieden die veel licht nodig hebben zoals in magazijnen. De installatie van deze lamp duurt ongeveer 5 minuten, zoals bovenstaande video al toelicht. Dit betekent dat u ook kunt besparen op de installatiekosten!

 

Als u op zoek bent naar perfect werkend licht in uw industriële ruimte of zaal, dan is dit product perfect voor u. Ondanks de investering kunt u een enorm bedrag besparen tijdens de gehele levensduur van de Philips CoreLine Highbay!

 

Als u meer wilt weten over dit product, of u heeft interesse in meer dan 20 stuks, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op 088 31 00 000.

 

Ontdek dePhilips LED CoreLine Highbay!