Van 13 tot en met 18 maart 2016, organiseerde Frankfurt am Main de belangrijkste beurs op het gebied van verlichting en aanverwante techniek: Lighting + Building.


Osram 1906 Edition

 

Tijdens ons bezoek aan Light + Building hebben wij een voorproefje gekregen van de vernieuwingen van alle grote spelers in de verlichtingsbranche.

 

Dit evenement, met 2400 standhouders, trok ruim 200,000 bezoekers uit alle hoeken van de wereld.

 

Dit jaar stond de beurs in het teken van het milieu. De fabrikanten leggen hun focus voornamelijk op energiebesparende oplossingen. LED-technologie staat hierbij centraal; het is de verlichtingstechniek van Light + Buiding en van de toekomst.

 

Osram was in onze ogen het meest innovatieve merk. Deze Duitse fabrikant presenteerde ter ere van haar 100-jarige jubileum een nieuw product: de Osram 1906 Edition.

 

De 1906 is een ‘old school’ E27 lamp, voorzien van de laatste LED-technologie. De lamp zal in juli 2016 op de markt komen en uiteraard op lampdirect.nl beschikbaar zijn.

 

Deze lamp heeft naast de voordelen van LED-technologie ook een vooruitstrevend design.

 

Door dit unieke design van de Osram 1906 lampen, kunt u op een milieuvriendelijke manier een gezellige sfeer creëren in bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer.

 

Osram is echter niet de enige die de een ‘old school’ uiterlijk met LED combineert.

 

Philips introduceerde ook een LED-lamp die oude tijden doet herleven. Ook deze lamp beschikt over de laatste energiebesparende kwaliteiten.

 

De SceneSwitch LED-lamp van Philips ziet eruit als een retro gloeilamp, maar verbruikt tot 90% minder energie dan traditionele lampen.

 

Deze innovaties van beide merken zorgen ervoor dat u géén keuze meer hoeft te maken tussen sfeer of het besparen van energie.

 

U kunt nu beide combineren én bovendien zorg dragen voor onze planeet.