Bereid je voor op het laatste nieuws van onze webshop. Ladies & Gentlemen… Philips CorePro LED PL-C

 De Philips LED PL-C Lampen lijken op een “gewone” spaarlamp, maar dan met alle voordelen van LED technologie.


Bekijk hieronder de varianten:Beide producten hebben een kleurtemperatuur van 3000K, warm wit. Tevens hebben wij een 4000K, koel wit, alternatief.


Kan ik mijn oude spaarlamp vervangen door een van deze nieuwe lampen?


Het achterhalen van de fitting van uw huidige lamp, is de eerste stap om te zien of de nieuwe CorePro LED PL-C uw oude spaarlamp kan vervangen. Er zijn twee varianten: een variant met 2 pinnen (conventioneel VSA) en een variant met 4 pinnen (elektronisch VSA).


Echter, we kunnen uw zoektocht vergemakkelijken. Hieronder vindt u de producten die vervangen kunnen worden:

Vergeet de kleurtemperatuur niet. Zoals hierboven reeds vermeld is, komt de CorePro LED PL-C in 2 varianten, namelijk de 3000K en 4000K, warm wit en koel wit. Het is geen probleem om uw oude lamp te vervangen met de nieuwe Philips CorePro LED PL-C, zelfs wanneer uw oude lamp een andere kleurtemperatuur heeft. Echter, houdt u er wel rekening mee dat de lichtopbrengst kan verschillen.


Wat als mijn lamp niet overeenkomt met de hierboven beschreven producten?


Het kan voorkomen dat uw armatuur uitgerust is met spaarlampen met andere kenmerken dan de producten die hierboven beschreven zijn. Hierbij kunt u denken aan:

  • 2 pins of 4 pins fitting
  • Een ander wattage dan uw oude spaarlamp
  • Warmere of koelere kleurtemperatuur

Dit betekent niet dat u voor altijd spaarlampen dient te gebruiken.


U kunt te allen tijde door de categorieën van LED Lampen & LED Verlichting navigeren. Aan de linkerkant van het scherm kunt u eenvoudig gebruik maken van onze filters, deze tonen u een selectie van ons complete assortiment.


Elk type fitting dat geschikt is voor LED is terug te vinden in de filters aan de linker kant van het scherm. Door te klikken op uw huidige fitting, vindt u het LED alternatief waar u naar op zoek bent.


Anderzijds, kunt u overwegen om het gehele armatuur te vervangen. Zeg vaarwel tegen uw oude spaarlampen en schaf een zeer efficiënt LED armatuur aan. Bekijk hier ons assortiment.


Wat gebeurt er met het VSA van mijn huidige spaarlamp?


Door de Philips CorePro LED PL-C aan te schaffen, hoeft u uw VSA niet aan te passen.


Echter adviseren wij dit wel te doen omdat uw oude VSA de eigenschappen van uw nieuwe LED lampen kan verminderen. Bijvoorbeeld: verkorting van de levensduur, efficiëntie of de kwaliteit van de lichtopbrengst.