De afgelopen jaren zijn lampen zoals de Linden Kooldraadlampen en de Sylvania ToLEDo Retro een steeds populairdere lichtbron geworden. Dit is te wijten aan hun modieuze en vintage uiterlijk in combinatie met het warme 2700K gele licht, dit is ideaal voor het creëren van een gezellige, retro sfeer.

 

Linden kooldraadlampen

 

Deze gloeilampen kunnen de perfecte atmosfeer creëren als gevolg van het dikke wolfraamdraad, dat tot zeer hoge temperaturen verhit wordt. Zodra de gewenste temperatuur bereikt wordt, licht de gloeidraad op waardoor een unieke uitstraling gecreëerd wordt. Andere vormen van verlichting hebben een veel kleine gloeidraad waardoor ze niet dezelfde 'look' hebben.

 

Door het gebruik van LED technologie is de Sylvania Retro toch in staat hetzelfde klassieke design te leveren zonder het gebruik van een gloeidraad. De Sylvania Retro kan alle extra voordelen van LED bieden, met behoud van het warme 2700K licht. LED oplossingen zijn aanzienlijk efficiënter dan gloeilampen vanwege hun lage energieverbuik en hoge lichtopbrengst. Bijvoorbeeld : een 4W LED levert 400lm, vergeleken met een gloeilamp van 40W die 300lm levert. LED lampen hebben ook een zeer lange levensduur zodat u kunt besparen op vervangings- en onderhoudskosten.

 

Een volledig overzicht van beide producten laat de belangrijkste verschillen zien tussen de Linden gloeilampen en de Sylvania LED Retro

 

LINDEN incandescent Filament

 

Linden Kooldraadlampen

  • Vermogen: 40W (300lm) en 60W (400lm)
  • Vorm: Klassiek, Edison, Kogel en Colorenta
  • Levensduur: 1.000 uur
  • Uitstekende kleurweergave van 90-100Ra
  • Energie label F

 

 

Sylvania ToLEDo RETRO

Sylvania ToLEDo Retro
  • Vermogen: 4W (400-470lm) en 5W (640lm) 
  • Vorm: Klassiek (A60) en Edison (ST64)
  • Levensduur: 15.000 uur
  • Goede kleurweergave van 80-89Ra
  • Energie label A++ 

 

 

Installatie

Zowel de Linden gloeilampen en Sylvania Retro zijn verkrijgbaar in een E27 lampvoet waardoor ze eenvoudig te installeren zijn in uw huidige armaturen. De Sylvania Retro is ook verkrijgbaar in een B22 lampvoet die geschikt is voor bajonet fittingen.

Deze lampen zijn geschikt als algemene verlichting in woningen, hotels, restaurants en bars. Deze plaatsen zijn erop gericht een ontspannen en gezellige sfeer te creëren. De producten moeten gebruikt worden in armaturen en alleen binnenshuis. Door het mooie vintage uiterlijk zijn deze lampen de perfecte keuze voor decoratieve verlichting!

 

Zoek nu de Sylvania ToLEDo Retro E27