Onderzoek wijst uit dat u slecht zes seconden heeft om klanten uw winkel binnen te krijgen. Alleen originele displays zijn niet genoeg om bezoekers te verleiden. Geoptimaliseerde verlichting zorgt ervoor dat uw etalage de aandacht trekt van het publiek, dat op deze manier uitgenodigd wordt om uw winkel binnen te lopen.!

 

Daarom deze 5 simpele tips die u helpen om uw winkel te onderscheiden van andere winkels!

 

1. Decoreer en verlicht

 

Een etalage is als een podium, waar alle sterren op een correcte manier belicht dienen te worden. U kunt namelijk niet genieten van een show die u niet kunt zien. Zorg er daarom voor dat uw raam te allen tijde verlicht is, dag en nacht. Let er echter wel op dat alle lampen werken. Wanneer er namelijk eentje stopt, is er geen geheel meer.

 

2. Wit verspreid, zwart absorbeert


Dit advies is geheel afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Gaat u voor een plezierige, warme sfeer, of heeft u liever sprankelend, helder licht. Wat u ook kiest, denk eraan dat witte muren en vloeren licht verspreiden en donkere kleuren juist absorberen. Een creatieve combinatie van kleuren of foto’s zorgt voor een zachtere gloed..

 

3. Niet overdrijven

 

Verlichting is een must voor etalages. Echter, dit betekent niet dat u zoveel mogelijk lampen dient te gebruiken. Soms dienen displays zich namelijk te focussen op één belangrijk product. Een accentlicht van hoge kwaliteit is de oplossing die u nodig heeft. Verlicht de hoofdrolspeler en laat de omgeving met rust. 

 

4. Ga voor kwaliteit

 

Investeer in innovatie en let op details. Wissel bijvoorbeeld van de Philips MASTERColour CDM-T 35W 830 G12 | Warm Wit naar de Philips MASTERColour CDM-T Elite 35W 930 G12 | Warm Wit - Beste Kleurweergave en geniet van de vele voordelen, zoals een optimale kleurweergave, een hogere lichtstroom en een langere gemiddelde levensduur van de lamp. Op het eerste gezicht lijken het dezelfde lampen, maar de prestaties verschillen enorm.  

 

5. LED zorgt voor spektakel

 

Een voorstelling met decoratieve verlichting. Gekleurd, bewegend of dimbaar licht trekt de aandacht van uw klant. LED assisteert uw creativiteit en geeft u daarnaast de kans om uw energie- en onderhoudskosten sterk te verminderen. 

 

 

Bezoek Lampdirect.be/nl om de meest geschikte producten voor uw winkel te vinden!