Koop hier TL armaturen

Bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting is erg belangrijk voor uw bedrijf. Als medewerkers zich op hun gemak voelen werken ze efficiënter. Goede verlichting kan daar sterk aan bijdragen. Slechte (vaak te weinig) bedrijfsverlichting zorgt ervoor dat uw medewerkers snel uitgeput zijn en zich moeilijk kunnen concentreren. Lampdirect.be helpt u daarom de juiste bedrijfsverlichting te kiezen.

Bestel hier PL-C lampen

Bedrijfsverlichting en de NEN-EN norm

Allereerst is het belangrijk dat uw bedrijfsverlichting aan alle arbonormen voldoet (ook wel de NEN-EN 12464-1 norm genoemd). Kortom komt het erop neer dat er voldoende licht moet zijn op elke werkplek. Op kantoorplaatsen is dit bijvoorbeeld 500 lux. De hoeveelheid licht kan gemeten worden met een lux meter. 

Daarnaast is het bij bedrijfsverlichting belangrijk of er met beeldschermen gewerkt wordt. Het licht wordt namelijk weerkaatst wat slecht voor uw ogen kan zijn. Verlichting is erg belangrijk om bij te dragen aan optimale werkprestaties in uw bedrijf.

Koop hier TL-D Super 80 lampen

Bedrijfsverlichting met de juiste hoeveelheid licht

De kans is groot dat u al een juiste lichtoplossing heeft maar bijvoorbeeld energie wil besparen op uw bedrijfsverlichting. Wilt u bijvoorbeeld TL buizen vervangen door een energiezuinige variant? Dat is zeker mogelijk en het levert u over het algemeen al snel 10% energiebesparing op. Het is echter wel ontzettend belangrijk dat u de juiste hoeveelheid licht behoudt. Een advies op maat over uw bedrijfsverlichting, krijgt u door contact met ons op te nemen.

Plaats hier een order voor LED lampen


Meest gebruikte bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting kennen we in duizenden vormen. Toch zijn er een aantal veel gebruikt, hieronder de meest gebruikte lampen binnen bedrijven: